Ga direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Voordelen van huren bij Exact


Focus op uw bedrijfsactiviteiten

U kunt u voortaan focussen op de zaken waar u goed in bent. Voor de meeste bedrijven is materieelbeheer geen kernactiviteit. Uw bedrijf concentreert zich op haar kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor ondersteuning op het gebied van materieelbeheer. Exact is expert op het gebied van materieel verhuur.

Opslag en transport

Omdat u niet altijd tijd heeft, of niet beschikt over het juiste vervoermiddel kan Exact deze zorg voor u wegnemen. Exact Materieel Verhuur beschikt over diverse eigen transportmiddelen met laad en losmogelijkheden. Met onze vervoersdienst bezorgen wij door bijna geheel Nederland.

Kostenbeheersing

Huren heeft vele economische voordelen. U heeft geen aanschaf-, opslag-, of afschrijvingskosten en geen kosten voor onderhoud. Daarnaast voldoet het materieel aan alle vereiste keuringen en veiligheids-voorschriften. Indien u materieel aanhoudt met een lage bezettingsgraad brengt dit onnodig hoge kosten met zich mee.

Milieubelasting

Exact streeft naar duurzaamheid en heeft dit hoog in het vaandel. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en techniek. U kunt gebruikmaken van het materieel van Exact met de laagst mogelijke belasting voor het milieu.

Flexibiliteit

Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar, en u kunt de inzet van materieel met èèn telefoontje naar de dichtstbijzijnde vestiging afstemmen op uw materieelbehoefte. U kunt uw materieelinzet naadloos afstemmen op uw materieelbehoefte.

Overzicht in gemaakte kosten

Door uw materieel in te huren bij Exact heeft u een duidelijk inzicht in de exacte kosten van uw materieelbehoefte. Hierdoor worden alle materieelkosten zichtbaar en is dit gemakkelijker te budgetteren en te controlen.