Ga direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Diensten

De adviseurs van Exact Materieel Verhuur hebben jarenlange ervaring in de verhuurbranche. Wij gaan dan ook graag het gesprek met u aan. Deze adviseurs kunnen u een onafhankelijk en vrijblijvend advies geven op het gebied van al onze verhuurmaterialen.

Exact Print & Design


Naast de verhuur van ons materieel, hebben wij ook een Print & Design afdeling. Voor een vrijblijvend advies en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marjan Kraaijema.

A: Virulystraat 6, 9716 JV  GRONINGEN
T: (050) 820 03 85
M: info@exactprint.nl
W: www.exactprint.nl (under construction)

Exact Verkoop

Exact heeft voornamelijk jong en goed onderhouden materieel. Regelmatig worden er artikelen uit onze verhuurvloot verkocht. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze materieelbeheerder Roelie Slagter op (050) 820 09 90.

Exact Storingsdienst en Reparaties


Exact beschikt over diverse werkplaatsen, waar ook het onderhoud van onze eigen machines plaatsvindt. Hier werken gespecialiseerde monteurs.
Mocht er een storing met ons verhuurmaterieel plaatsvinden, dan wordt dit zo snel en adequaat mogelijk verholpen. De storingsdienst van Exact is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer (0900) 63 63 636.
Mocht u een eigen (bouw)machine hebben, welke gerepareerd moet worden dan kan Exact Materieel Verhuur dit ook voor u uitvoeren.

Exact
 Cursussen en Trainingen


Wij verzorgen vanuit Exact diverse cursussen en trainingen op het gebied van VCA, BHV, heftruckcertificaat en steigerbouw.

Exact Transport

Omdat u niet altijd tijd heeft of niet beschikt over het juiste vervoermiddel, kan Exact deze zorg voor u wegnemen. Exact Materieel Verhuur beschikt over diverse eigen transportmiddelen met laad- en losmogelijkheden. Met onze vervoersdienst bezorgen wij door bijna geheel Nederland.
Exact bezorgt bij u thuis of op de werkplaats en geeft, wanneer u dat wilt of wanneer dat
wenselijk is, de juiste uitleg bij het gehuurde artikel. Als u iets wilt laten bezorgen, dan kunt u hier voordeel uit halen door het van te voren aan ons te laten weten.

Zoals u wellicht begrijpt zijn hieraan ook kosten verbonden. Bij de artikelen staan steeds een A, B of C vermeld. Deze letters staan voor de transportcodes.

Transportcode A: De A producten zijn te vervoeren met een auto.
Transportcode B: De B producten zijn te vervoeren met een aanhanger of trekhaak.
Transportcode C: De C producten zijn te vervoeren met groot transport.

Voor de transportcodes gelden de volgende tarieven:

Transportcode A: Voor de vestigingsplaats geldt € 20,00 per rit.
Transportcode B: Voor de vestigingsplaats geldt € 25,00 per rit.
Transportcode C: Voor deze transportcode geldt € 70,00 per uur.

Naast de prijzen voor de aangegeven vestigingsplaats hanteren wij de volgende tarieven voor het gemarkeerde gedeelte op de kaart:

Transportcode A: € 32,50 per rit
Transportcode B: € 37,50 per rit
Transportcode C: € 70,00 per uur

Buiten het aangegeven gebied op de kaart kunnen wij u ook van dienst zijn. Neemt u contact met ons op voor een prijsopgave.

Kaart van exact

Exact
 Spoedbezorging


Het kan voorkomen dat u tijdens het werk ineens beseft dat het gereedschap dat u nodig heeft niet aanwezig is. Even met Exact bellen is voldoende, want ook voor spoedbezorgingen bent u bij ons aan het juiste adres.