Ga direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Kwaliteit en veilig werken is waar Exact voor staat!

Wij streven als organisatie naar de beste service en kwaliteit, hierbij rekening houdend met het milieu. We proberen onze kwaliteitsnorm steeds weer naar een hoger plan te tillen, focussen continu op innovatie en mogelijkheden en richten ons op de laatste marktontwikkelingen.

Exact heeft de beschikking over professioneel, goedwerkend en gecertificeerd materieel. Wij stellen de klant centraal en dankzij onze pro-actieve benadering en expertise kunnen we goed inschatten waaraan behoefte is. Indien nodig breidt Exact Materieel Verhuur haar assortiment verder uit, zodat we direct kunnen inspelen op een toenemende en/of veranderende vraag.

VCA en ISO certificering

Exact Materieel Verhuur is reeds gecertificeerd voor ISO/9001 en VCA*. In de loop der tijd is deze certificering steeds belangrijker geworden in verband met klanttevredenheid en het bewust omgaan met Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Onze handboeken zijn onlangs in 2012 vernieuwd naar aanleiding van de nieuwe normen. Formulieren zijn waar nodig geactualiseerd.

Veilig werken

Het is noodzakelijk te werken met professioneel, goedwerkend en gecertificeerd materieel. Al ons materieel voldoet uiteraard aan de wettelijk gestelde eisen en is gekeurd en onderhouden door onze eigen techniche dienst. Al het materieel kunt u voor een onbepaalde periode huren, van een dag tot enkele jaren.

Exact training en- opleidingscentrum

Daarnaast  hebben wij de beschikking over een eigen training en- opleidingscentrum. Hier trainen we ons eigen personeel en kunnen we tevens diverse trainingen voor externe partijen verzorgen.

Onze betrokken en gedreven mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook dat is de zekerheid die Exact รบ kan beloven.