Ga direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Overige Exact bedrijven

Exact Print & Design


Naast de verhuur van ons materieel, hebben wij ook een Print & Design afdeling. Voor een vrijblijvend advies en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marjan Kraaijema.

A: Virulystraat 6, 9716 JV  GRONINGEN
T: (050) 820 03 85
M: info@exactprint.nl
W: www.exactprint.nl (under construction)

FunnyRent.nl

FunnyRent.nl: voor wie actie wil op haar feestje! FunnyRent.nl verzorgt spel en sport voor alle leeftijden. Kijk op de site voor volksspelen, zeskampspelen, spelen van de wereld, sportmaterialen en luchtkussens. Uw (kinder)feest kan niet meer stuk met FunnyRent.nl!

T: (06) 1354 2152
M: info@funnyrent.nl
W: www.funnyrent.nl

Voordeligsteigerhout.nl

Voordeligsteigerhout.nl: dé online winkel voor steigerhouten meubelen, tuinmeubelen, steigerplanken, verhuur van steigerhouten meubelen, bouwpakketten en maatwerk producten.

Wij leveren meubels onder onze werknaam Sthout.nl. Naast het verkopen van meubelen en losse planken, tegen scherpe tarieven, leveren wij ook alle benodigdheden voor het zelf bouwen van steigerhouten meubels. U kunt uw producten op afspraak bij ons afhalen in Groningen of uw producten laten bezorgen.

T: (06) 1354 2152
M: info@sthout.nl
W: www.sthout.nl

Eetcafé Moeke Vaatstra te Zuidwolde (GN)

Eetcafé Moeke Vaatstra: voor al uw evenementen, feesten en vergaderingen! Eetcafé Moeke Vaatstra is gelegen in het pittoreske Zuidwolde (Gr.), aan de oevers van het Boterdiep. Naast het meer dan 100 jaar oude café, beschikt het over een cafetaria, een vergaderruimte en een groot terras.

Eetcafé Moeke Vaatstra kan de volledige catering voor uw (bedrijfs)feest, vergadering of cursus volledig voor u verzorgen - inclusief servies en meubels! Kijk op de site of bel/mail voor een passend voorstel.

T: (050) 301 2375
E: moeke@moekevaatstra.nl
W: www.moekevaastra.nl