Ga direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch dienstverlenend bedrijf, met ruime ervaring op het gebied van materieel verhuur. De klant en maatwerk staan bij ons centraal. Service, kwaliteit en ons milieu staan daarbij hoog in het vaandel. Bij Exact Materieel Verhuur is de klant nog steeds koning, want als dienstverlenend bedrijf willen wij ook echt voor de klant klaar staan en ons niet beperken tot alleen afrekenen.

Exact Materieel Verhuur is een snel groeiende organisatie met op dit moment vestigingen in Groningen en Sneek en een wegenbouw divisie in Heerenveen. Wij verzorgen de verhuur van machines vanuit deze vestigingen en beschikken over diverse transportmogelijkheden.

Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de Bouwnijverheid, Industrie en Particulier die met professioneel materieel wil werken. Wij geven u graag een advies op maat!

Rijke Historie

Rein Reisiger is in dienst van zijn vader in de jaren 80 begonnen met het verhuren van de eerste kruiwagens en schuurmachines in Bedum. Al snel kwam er een vestiging in Groningen aan de Virulystraat en ontstond Reisiger Verhuur. Hij verkocht zijn bedrijf in 2000 aan Stork, die het een aantal jaren later binnen haar 2rent concept in bracht. Toen 2rent besloot te gaan verhuizen uit de Virulystraat, heeft Reisiger besloten zijn verhuurwerkzaamheden weer op te pakken. Dit is het ontstaan van het huidige Exact Materieel Verhuur. In 2014 zijn de vestigingen in Groningen en Sneek overgenomen door Gjaltema, en heeft er een naams wijziging plaats gevonden. Exact materieel Verhuur is nu bekend als Gjaltema Materieel Verhuur.

Specialismen

Naast de verhuur van het gebruikelijke assortiment kennen wij een aantal specialismen:

Exact Wegenbouw
Exact Evenementen
Exact Hoogwerkers
Exact Particulieren
Exact Aannemers
Exact Hoveniers

Service, Kwaliteit en het Milieu

Wij streven als organisatie naar de beste service en kwaliteit, hierbij rekening houdend met het milieu. We proberen onze kwaliteitsnorm steeds weer naar een hoger plan te tillen, focussen continu op innovatie en mogelijkheden en richten ons op de laatste marktontwikkelingen. Exact is reeds gecertificeerd voor ISO/9001 en VCA*. Daarnaast trainen we ons personeel en kunnen we ook trainingen voor uw personeel verzorgen. Onze betrokken en gedreven mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ook dat is de zekerheid die Exact รบ kan beloven.