SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Aanhangwagen huren

Gaat u verhuizen?  Een grote verbouwing? Of bent u op zoek naar een autoambulance voor het vervoeren van uw oldtimer?

Huur dan een aanhangwagen bij Exact Aanhangwagen Verhuur in Groningen, Sneek of Schagen. Wij bieden verschillende modellen aanhangwagens voor een scherpe prijs.
Bij een verhuizing kunt u denken aan een aanhanger met huif of een aanhanger met dubbele assen voor het vervoeren van zand en grind.
Kwaliteit, Service en Flexibiliteit is Exact waar wij voor staan. Zo kunt u voor een korte klus een aanhangwagen huren voor 1 dag en is het ook mogelijk deze aanhanger voor een weekend, week of een langdurige periode te huren.

Autoambulance huren
Voor het vervoeren van uw auto of motor hebben we de beschikking over diverse autoambulances en een motortrailer. Exact aanhangwagen verhuur maakt uitsluitend gebruik van zeer goed onderhouden autoambulances en aanhangwagens. Wij beschikken voor de aanhanger verhuur over een eigen onderhoud en reparatie afdeling. Wanneer u geen eigen stalling of plaats heeft voor een aanhangwagen, is huren de ideale oplossing.

Zowel de particulier als de professionele gebruiker kan bij Exact Aanhangwagen Verhuur terecht voor een ruime keuze aanhangwagens.

Exact Aanhangwagen Verhuur weet als geen ander welke aanhanger er moet worden ingezet voor uw klus. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van aanhangwagen verhuur en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Bel ons gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Voordelen van huren bij Exact Aanhangwagen Verhuur

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  • Zeer goed onderhouden aanhangwagens, wij beschikken over een eigen onderhoud en reparatieafdeling.
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van aanhangwagen verhuur.
  • Mogelijkheid voor het huren van een aanhanger voor een langere periode.

Exact Aanhangwagen Verhuur – voor iedere klus een geschikte aanhangwagen.

Kijk voor het gehele assortiment aanhangwagens in onze online verhuurgids. Exact Aanhangwagen Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Voor meer informatie over Exact Aanhangwagen Verhuur neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact aanhangwagen huren