SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Exact Bouwliften Verhuur

Machines, bouw- en steigermateriaal snel, veilig en betrouwbaar naar de juiste hoogte?

Hoe zou u het vinden als wij onze ervaring op het gebied van materieel verhuur inzetten om gezamenlijk met u iedere klus op hoogte aan te kunnen? Het inzetten van een bouwlift is met Exact Bouwliften Verhuur een betaalbare oplossing.

Exact Materieel Verhuur beschikt over een groot aantal bouwliften. Bouwliften Verhuur is dan ook een van de speerpunten van Exact. Wij zijn gespecialiseerd in de montage en demontage van bouwliften.

Met onze tandheugelliften is uw materiaal en gereedschap in een mum van tijd op de gewenste hoogte. De bouwliften van Exact Materieel Verhuur zijn geschikt voor uiteenlopende projecten in de bouw sector en de industrie.

Wilt u graag meer informatie omtrent het inzetten van de juiste bouwlift of hoogwerker voor elke klus op hoogte? Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan.

Alle bouw- en personenliften van Exact Bouwliften Verhuur zijn gekeurd volgens de laatste normen en voldoen aan alle recente veiligheidseisen. Onze gespecialiseerde personeelsleden dragen tevens zorg voor het transport, de montage en demontage tijdens het bouwproces.

Elke klus op hoogte vergt zijn eigen specifieke bouwlift of hoogwerker. Welke type bouwlift u ook zoekt: Exact  Bouwliften Verhuur heeft hem!  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het verhuren van bouwliften en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn.

Exact Bouwliften Verhuur weet als geen ander welke bouwlift er moet worden ingezet voor uw klus op hoogte.

Exact Bouwliften Verhuur werkt daarnaast nauw samen met een aantal bedrijven in Noord-Nederland die bewezen goede partners zijn bij het verhuren van bouwliften.

Wij beschikken over een eigen Print & Design afdeling en zijn in staat uw bouwlift bij lange termijn verhuur te voorzien van stickers met uw eigen logo. Bij Exact Bouwliften Verhuur geven we naast de installatie op locatie ook vakkundig advies. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. 

Voordelen van huren bij Exact Bouwliften Verhuur

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  • Altijd de beschikking over een jonge, goed onderhouden bouwlift.
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van bouwliften verhuur.
  • Onze bouwliften voldoen aan de recente Europese richtlijnen.
  • Wij realiseren het transport naar uw locatie.

Exact Bouwliften: wij denken mee met uw klus op hoogte.

Exact Bouwliften Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van de juiste bouwlift.

Meer weten over onze bouwliften?

Wilt u meer weten over bouwliften verhuur van Exact, onze tarieven of overige diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van de talloze mogelijkheden. Voor meer informatie over Exact Bouwliften Verhuur neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Materieel Verhuur – als een bouwlift voor uw klus op hoogte echt belangrijk is.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact bouwliften verhuur