SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Exact Evenementen Verhuur

Exact Evenementen Verhuur laten meedenken met uw evenement?

Hoe zou u het vinden als wij onze ervaring op het gebied van evenementen verhuur inzetten om gezamenlijk met u ieder evenement tot een groot succes te maken? Het inzetten van het juiste specifieke materieel voor evenementen, zoals stroomvoorzieningen, verlichting, verwarming, dranghekken, evenemententoiletten en sanitair units, maar ook de inzet van personeel? Dat kan, want dat is precies waar Exact Evenementen Verhuur ook gespecialiseerd in is.

Elke evenement is een evenement op zich. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van evenementen verhuur en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn. Het succes van uw evenement wordt mede bepaald door de betrouwbaarheid en betrokkenheid van uw leveranciers. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan.

Exact Evenementen Verhuur weet als geen ander welk materieel er moet worden ingezet voor uw evenement

Exact Evenementen Verhuur is voor u de beste partner wanneer u een evenement wilt organiseren. Wij kunnen u van dienst zijn bij verschillende voorzieningen. Denkt u daarbij aan de eerder genoemde sanitair op locatie, (drang)hekken, (nood)stroomvoorzieningen, rijplaten, communicatie (porto-, megafoon), (kassa)units, warmtevoorziening, levering van kleding, de bedrukking van kleding en ga zo maar door. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Exact Evenementen Verhuur werkt daarbij nauw samen met een aantal bedrijven in Noord-Nederland die bewezen goede partners zijn bij het organiseren van evenementen.

Wij beschikken over een eigen Print & Design afdeling en zijn in staat uw evenement te voorzien van de juiste kleding met bedrukking. Daarnaast kunnen wij van dienst zijn bij het maken van posters en kunnen wij ons materieel voorzien van stickers van uw evenement. U kunt het zo gek niet bedenken of Exact Print & Design kan het voor u ontwerpen en bedrukken. Op het gebied van Evenementen Verhuur verzorgen wij de gehele invulling van materieel in en om de ruimte waar het evenement plaatsvindt. Wij adviseren, ontwerpen en installeren zodat alles tot in de kleinste details naar wens werkt.

Voordelen van huren bij Exact Evenementen Verhuur

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  • Focus op de organisatie van uw evenement.
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van evenementen verhuur.
  • Wij realiseren het transport naar uw locatie.

Exact Evenementen: wij denken mee met uw evenement

Exact Evenementen Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van het juiste materieel. Om uw evenement een professionele uitstraling te geven kunt u bij ons ook terecht voor advies op het gebied van kleding en bedrukking die er mee samenhangt.

Wenst u dat Exact Evenementen Verhuur optimaal met u meedenkt, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van de talloze mogelijkheden. Voor meer informatie over Exact Evenementen Verhuur neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Evenementen – als uw evenement echt belangrijk is.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact evenementen verhuur