SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Exact Hoogwerker Verhuur

Bent u op zoek naar een hoogwerker voor een klus op hoogte?

Hoe zou u het vinden als wij onze ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur inzetten om gezamenlijk met u iedere klus op hoogte aan te kunnen? Het inzetten van een hoogwerker is met Exact Hoogwerker Verhuur een betaalbare oplossing.

Het inzetten van de juiste hoogwerker specifiek voor elke klus op hoogte, zoals een Schaarhoogwerker, Telescoophoogwerker op aanhanger, Zelfrijdende kniktelescoophoogwerker of een Knikarmhoogwerker op aanhanger, maar ook de inzet van een hoogwerker voor ruw terrein? Dat kan, want dat is precies waar Exact Hoogwerker Verhuur ook gespecialiseerd in is.

Elke klus op hoogte vergt zijn eigen specifieke hoogwerker en aanpak. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn. Wij adviseren u graag over de juiste hoogwerker, aanpak, accessoires en beschikbaarheid van onze hoogwerkers. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan.

Exact Hoogwerker Verhuur weet als geen ander welke hoogwerker er moet worden ingezet voor uw klus op hoogte

Exact Hoogwerker Verhuur is voor u de beste partner voor een klus op hoogte. Bij Exact Hoogwerker Verhuur zal u het type hoogwerker vinden dat het best aan uw eisen voldoet.

Exact beschikt voor de verhuur over een zeer compleet, voortdurend vernieuwd programma van hoogwerkers. Denkt u daarbij aan de eerder genoemde Schaarhoogwerker, Telescoophoogwerker op aanhanger, Zelfrijdende kniktelescoophoogwerker of een Knikarmhoogwerker op aanhanger, maar ook aan het transport naar uw locatie. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Exact Hoogwerker Verhuur werkt daarnaast nauw samen met een aantal bedrijven in Noord-Nederland die bewezen goede partners zijn bij het verhuren van hoogwerkers.

Wij beschikken over een eigen Print & Design afdeling en zijn in staat uw hoogwerker bij lange termijn verhuur te voorzien van stickers met uw eigen logo. Op het gebied van Hoogwerker Verhuur verzorgen wij naast de levering van uw hoogwerker, het geven van advies ook de installatie en instructie op locatie zodat alles tot in de kleinste details naar wens werkt.

Voordelen van huren bij Exact Hoogwerker Verhuur

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  • Altijd de beschikking over een jonge, goed onderhouden hoogwerker.
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur.
  • Wij realiseren het transport naar uw locatie.

Exact Hoogwerker: wij denken mee met uw klus op hoogte

Exact Hoogwerker Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van de juiste hoogwerker.

Meer weten over onze hoogwerkers?

Wilt u meer weten over hoogwerker verhuur van Exact, onze tarieven of overige diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van de talloze mogelijkheden. Voor meer informatie over Exact Hoogwerker Verhuur neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Hoogwerker – als een hoogwerker voor uw klus op hoogte echt belangrijk is.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact hoogwerker verhuur