SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Particulier

Wilt u als particulier voordelig gebruik maken van professioneel materieel en gereedschap?

Hoe zou u het vinden als wij onze machines en materieel voordelig ter beschikking stellen aan u als particulier? Het inzetten van professioneel gereedschap voor al uw klussen, zoals tuingereedschap, boormachines, trilplaten, aanhangwagens, aggregaten, heaters, maar ook hoogwerkers en minikranen? Dat kan, want dat is precies waar Exact Materieel Verhuur gespecialiseerd in is. Wij stellen onze zeer ruime verhuurvloot voor u als particulier beschikbaar.

Elke klus is een klus op zich. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van alle klussen voor de particulier en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn. Wij denken graag met u mee, kwaliteit en service is Exact waar wij voor staan!

Exact Materieel Verhuur weet als geen ander welk materieel er moet worden ingezet voor uw klus op en rond uw huis

Exact Materieel Verhuur is de beste partner voor al uw professioneel materieel en gereedschap. Wij kunnen u van dienst zijn met materieel en gereedschap voor diverse klussen. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Voordelen van huren bij Exact Materieel Verhuur als particulier

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen
  • Altijd gebruik kunnen maken van professioneel gereedschap
  • Geen onderhoud aan uw gereedschap
  • Advies op maat en transportmogelijkheden

Exact Materieel Verhuur: wij denken mee met elke klus voor de particulier

Exact Materieel Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere klus dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van het juiste gereedschap, desgewenst geven wij u ook instructies voor het gebruik hiervan.

Ook geinteresseerd naar de mogelijkheden voor u als particulier?

Wenst u dat Exact Materieel Verhuur optimaal met u meedenkt, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van onze verhuurvloot. Voor meer informatie over Exact Materieel Verhuur voor particulieren neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Materieel Verhuur voor particulieren – als uw klus echt belangrijk is.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over verhuur voor particulieren