SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Milieuvriendelijk Sanitair Verhuur

Bent u op zoek naar milieuvriendelijk sanitair voor bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement, bruiloft of een tuinfeest?

Exact Sanitair Verhuur heeft een ruim aanbod aan (luxe) milieuvriendelijke sanitair oplossingen, welke inzetbaar zijn voor vele doeleinden. Te denken valt hierbij aan toiletten voor op bouwplaatsen, evenementen, festivals, bruiloft, een tuinfeest maar ook de particulier die zijn huis verbouwt.

De mobiele toiletten, sanitair units en plaszuilen van Exact toiletten verhuur gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare sanitair concentraten.

Milieuvriendelijke Sanitair oplossingen op maat
Hoe zou u het vinden als wij onze ervaring op het gebied van sanitair verhuur voor o.a. evenementen en festivals inzetten om gezamenlijk met u de juiste oplossing te vinden?

Het inzetten van de juiste evenemententoiletten, plaszuilen en sanitair units, is van groot belang voor de uitstraling van uw evenement.

Op uw bouwplaats, evenementlocatie of festivalterrein moeten deze sanitair voorzieningen daarom perfect opgesteld zijn. Bij elke type evenement of festival zijn andere voorzieningen benodigd, afhankelijk van het aantal bezoekers, de duur van het evenement en of er wel/geen alcohol wordt genuttigd. Alle sanitaire voorzieningen die wij aanbieden zijn gebruiksvriendelijk en goed te reinigen.

Exact Sanitair Verhuur weet als geen ander welk materieel er moet worden ingezet voor uw gelegenheid
Wij hebben ruime ervaring op het gebied van toiletten verhuur en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn. Mocht er zich tijdens uw gelegenheid een capaciteitsprobleem voordoen, dan lossen wij dit direct op. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Mobiel Toilet voor op bouwplaatsen en evenementen
Mits op onze vaste route worden onze milieuvriendelijke evenementen toiletten GRATIS afgeleverd en wederom opgehaald. Wij verhuren deze toiletten voor een zeer scherpe prijs. Bij langdurige verhuur is de prijs inclusief wekelijkse reiniging en toiletpapier. Wij beschikken over een eigen toiletreinigingsdienst, die de toiletten wekelijks grondig reinigt.

Voordelen van huren bij Exact Toiletten Verhuur

  • Huren bespaart u geld en is voordeliger dan kopen.
  • Wij beschikken over een eigen reinigingsdienst.
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van sanitair verhuur.
  • Wij realiseren het transport naar uw locatie.

Exact Sanitair Verhuur: wij hebben de oplossing voor uw evenement

Exact Toiletten Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van het juiste materieel. Om uw evenement een professionele uitstraling te geven kunt u bij ons ook terecht voor advies op het gebied van kleding en bedrukking die er mee samenhangt.

Wenst u dat wij optimaal met u meedenken, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van de talloze mogelijkheden. Voor meer informatie over Exact Toiletten Verhuur neemt u contact op via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Sanitair Verhuur – als het materieel echt belangrijk is.

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact toiletten verhuur voor evenementen