SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Aannemers

Bent u als aannemer op zoek naar professionele bouwmachines en aannemersmaterieel voor uw klus of bouwplaats?

Hoe zou u het vinden als u altijd en overal de beschikking zou kunnen hebben over betaalbare professionele machines en materieel specifiek voor aannemers? Wij bieden een scala aan materieel voor de inrichting van bouwplaatsen, bouwmachines, klimmateriaal als steigers, hoogwerkers en persoonlijke beschermingsmiddelen specifiek voor aannemers.

Het inzetten van materieel en gereedschap zoals een schaftwagen, bouwhekken, sanitairunit, materiaalcontainer, afzethek, pionnen, minikranen, minishovel of rijplaten, is met Exact Materieel Verhuur voor aannemers een betaalbare en betrouwbare oplossing.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van verhuur voor aannemers en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u als aannemer van dienst kunnen zijn. Wij adviseren u graag over het juiste aannemersmaterieel, aanpak, accessoires en beschikbaarheid van onze machines en gereedschappen, speciaal voor de aannemer. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan.

Exact Materieel Verhuur weet als geen ander welk materieel er moet worden ingezet voor uw klus of bouwplaats als aannemer.

Exact Materieel Verhuur is voor u als aannemer de beste partner voor elke klus. Bij ons zal u het juiste materieel vinden dat het best aan uw eisen voldoet.

Exact beschikt voor de verhuur over een zeer compleet, voortdurend vernieuwd programma van materieel specifiek voor de aannemer. Denkt u daarbij aan een wegafzetting, verkeersborden, metselprofielen, bouwstempels, toilethokje, maar ook aan het transport naar uw locatie. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Exact Materieel Verhuur werkt nauw samen met een aantal bedrijven in Noord-Nederland die bewezen goede partners zijn bij het verhuren van materieel en bouwmachines specifiek voor aannemers. Wij beschikken over een eigen Print & Design afdeling en zijn in staat uw aannemersmaterieel bij lange termijn verhuur te voorzien van stickers met uw eigen logo.

Exact Materieel Verhuur streeft naar duurzaamheid en heeft oog voor de gevolgen van het milieu. Huren met Exact is voor een aannemer milieuvriendelijker dan kopen.

Op het gebied van materieel verhuur voor aannemers verzorgen wij naast de levering van uw materieel, het geven van advies ook desgewenst de installatie en instructie op locatie zodat alles tot in de kleinste details naar wens werkt.

Voordelen van huren bij Exact Materieel Verhuur voor aannemers

  • Huren is milieuvriendelijker en vaak voordeliger dan kopen
  • Altijd de beschikking over professioneel en goed onderhouden machines en gereedschappen en geen reparatie- of onderhoudskosten
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van verhuur voor aannemers
  • Wij vervangen of repareren het gehuurde materieel direct, zodat uw project geen vertraging oploopt.

Exact voor Aannemers: wij denken graag mee met uw klus als aannemer

Exact Materieel Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van het juiste materieel.

Meer weten over ons aannemersmaterieel voor uw klus of bouwplaats?

Wilt u meer weten over huren bij Exact, onze tarieven of overige diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen.. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Materieel Verhuur – voor aannemersmaterieel op locatie!

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact verhuur voor aannemers