SpecialismenGa direct naar de online verhuurgids verhuur gids exact

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in en blijf op de hoogte van onze acties en de nieuwste ontwikkelingen!

 
 

Hoveniers

Bent u op zoek naar professionele machines en gereedschappen voor een klus als hovenier?

Hoe zou u het vinden als u altijd en overal de beschikking zou kunnen hebben over betaalbare professionele machines en materieel specifiek voor u als hovenier? Het inzetten van specialistisch gereedschap als een minikranen, minishovel, (rups)dumper, trilplaat, verticuteermachine, gazonwals, kettingzaag of een palenrammer is met Exact Materieel Verhuur voor hoveniers een betaalbare oplossing.

Elke klus als hovenier vergt zijn eigen specifieke gereedschappen en aanpak. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van verhuur voor hoveniers en gaan dan ook graag vrijblijvend het gesprek met u aan om te bepalen waar we u van dienst kunnen zijn. Wij adviseren u graag over het juiste materieel, aanpak, accessoires en beschikbaarheid van onze machines en gereedschappen. Kwaliteit en Service is Exact waar wij voor staan.

Exact Materieel Verhuur weet als geen ander welk materieel er moet worden ingezet voor uw klus als hovenier

Exact Materieel Verhuur is voor u de beste partner voor uw klus als hovenier. Bij ons zal u het juiste materieel vinden dat het best aan uw eisen voldoet.

Exact beschikt voor de verhuur over een zeer compleet, voortdurend vernieuwd programma van materieel specifiek voor de hovenier. Denkt u daarbij aan een stobbenfrees, houtkloofmachine, handheiblok, houtversniperaar, bosmaaier, mobiele kranen, maar ook aan het transport naar uw locatie. Bel gerust voor een advies op maat: 0900-6363636.

Exact Materieel Verhuur streeft naar duurzaamheid en heeft oog voor de gevolgen van het milieu. Huren met Exact is voor een hovenier milieuvriendelijker dan kopen. Het biedt een goede oplossing om een negatieve impact op de omgeving te minimaliseren. Wij werken graag met u, op een praktische manier aan een schone, nette en groene leefomgeving voor mens en dier.

Op het gebied van Materieel Verhuur voor hoveniers verzorgen wij naast de levering van uw materieel, het geven van advies ook desgewenst de installatie en instructie op locatie zodat alles tot in de kleinste details naar wens werkt.

Voordelen van huren bij Exact Materieel Verhuur voor hoveniers

  • Huren is milieuvriendelijker en vaak voordeliger dan kopen
  • Altijd de beschikking over professioneel en goed onderhouden machines en gereedschappen en geen reparatie- of onderhoudskosten
  • Flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van verhuur voor hoveniers
  • Wij vervangen of repareren het gehuurde materieel direct, zodat uw project geen vertraging oploopt.

Exact voor Hoveniers: wij denken “groen” en graag mee met uw klus als hovenier

Exact Materieel Verhuur beschikt over diverse vestigingen waar u vrijblijvend een afspraak kunt maken met een van onze adviseurs. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedere wens dé oplossing bieden. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van het juiste materieel.

Meer weten over ons materieel voor hoveniers?

Wilt u meer weten over verhuur van Exact, onze tarieven of overige diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs bij een van onze vestigingen in Groningen, Sneek of Schagen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een indruk van de talloze mogelijkheden. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 0900-6363636 of via het contactformulier onder contact bovenaan het scherm.

Exact Materieel Verhuur – voor elke klus als hovenier!

© Exact Materieel Verhuur | Groningen over exact verhuur voor hoveniers